Menu

Bar- en activiteitencommissie

Wie zijn wij?

De bar- en activiteitencommissie bestaat uit Eva Medema (voorzitter/contactpersoon bestuur en kantinemanager), Eva Rijkens (feesten en evenementen senioren/secretariaat), Lotte Asberg (feesten en evenementen senioren), Elyne Smit (barschema-manager), Tessa de Bruin (contactpersoon kantinehoofden) en Esmee van Hovell.

 

Wat doen wij?

De bar- en activiteitencommissie (BAC) coördineert, organiseert en regelt alles wat met de kantine te maken heeft. Dit houdt onder andere het indelen van de bardiensten in, het verzorgen van de kantine-instructies, contact met de kantinehoofden, en het voorraadbeheer. Daarnaast zijn wij ook verantwoordelijk voor de indeling en verzorging van de bar en de keuken en het begeleiden bij het organiseren van activiteiten voor de senioren.

 

Waarvoor kun je bij de commissie terecht?

Voor vragen omtrent de barschema’s, tips voor het assortiment of klachten in verband met een slecht gedraaide kantinedienst, kunnen jullie bij ons terecht. Lijkt het je leuk om met jouw team het clubhuis een keer op z’n kop te zetten met jouw eigen muziek, thema en versiering? De BAC is het startpunt van zo’n onvergetelijke activiteit en we ondersteunen jullie graag hierin!

Wil jij in contact komen met de bar- en activiteitencommissie? Neem dan contact met ze op door te mailen naar bac@ghbs.nl. Alleen voor dringende zaken, kan je bellen naar 06 – 29 16 07 86.

Rabobank Twin Seasons Pouwrent