Menu

Bar- en activiteitencommissie

Wie zijn wij?

De bar- en activiteitencommissie bestaat uit Martine Edens (voorzitter/contactpersoon bestuur en kantinemanager), Eva Medema (feesten en evenementen senioren/secretariaat), Louise Nolta (feesten en evenementen senioren), Elyne Smit (barschema-manager), Tess Baird (contactpersoon kantinehoofden), Roelof Takens (contactpersoon overige zaken).

Wat doen wij?

De bar- en activiteitencommissie (BAC) coördineert, organiseert en regelt alles wat met de kantine te maken heeft. Dit houdt onder andere het indelen van de bardiensten in, het verzorgen van de kantine-instructies, contact met de kantinehoofden, en het voorraadbeheer. Daarnaast zijn wij ook verantwoordelijk voor de indeling en verzorging van de bar en de keuken en het begeleiden bij het organiseren van activiteiten voor de senioren.

Waarvoor kun je bij de commissie terecht?

Voor vragen omtrent de barschema’s, tips voor het assortiment of klachten in verband met een slecht gedraaide kantinedienst, kunnen jullie bij ons terecht. Lijkt het je leuk om met jouw team het clubhuis een keer op z’n kop te zetten met jouw eigen muziek, thema en versiering? De BAC is het startpunt van zo’n onvergetelijke activiteit en we ondersteunen jullie graag hierin!

Wil jij in contact komen met de bar- en activiteitencommissie? Neem dan contact met ze op door te mailen naar bac@ghbs.nl. Alleen voor dringende zaken, kan je bellen naar 06 – 41 90 73 70.

Rabobank