Menu

Technisch hart

Wie zijn wij?

Het technisch hart bestaat uit Sybrand Adema, Paul Rothuijsen, Jelle Oosterhof, Christian Bos, Arnold Stormink en Joost Wevers.

Wat doen wij?

Het technisch hart houdt zich bezig met alle hockeytechnische zaken binnen de jeugdafdeling van GHBS. Zo valt het aanstellen en begeleiden van trainers en coaches van de jongste jeugd, junioren en selectieteams hieronder. Daarnaast bepaalt de commissie met behulp van het jeugdplan wanneer spelers een bepaalde techniek of tactiek onder de knie moeten hebben. Tot slot zorgt de commissie, in samenwerking met andere commissies, voor de samenstelling van juniorenteams en het selectieproces van de tophockeyteams (C, B en A).

Wie doet wat?

Tophockey

Paul Rothuijsen, Technisch Manager

Jelle Oosterhof, Technisch Coördinator MA1+2, MB1+2, JD1, JC1

Joost Wevers, Technisch Coördinator JA1, JB1, MD1+2, MC1+2

Junioren

Sybrand Adema, Technisch Manager

Christian Bos, Technisch Coördinator

Arnold Stormink, Technisch Coördinator MD6, MD7

Jongste Jeugd

Sybrand Adema, Technisch Manager

Joost Wevers, Technisch Coördinator

Keepers

Joost Wevers, Technisch Coördinator

 

Waarvoor kun je bij de commissie terecht?

Wanneer jij vragen hebt over het jeugdbeleid of over trainers of coaches kun je terecht bij de technische commissie. Ook wanneer jij graag in een selectieteam speelt, kun je aan de technische commissie vragen hoe jij hier kunt komen.

Wil jij in contact komen met de technische commissie? Neem dan contact met ze op door te mailen naar jeugdtrainer@ghbs.nl.

 

Voor vragen met betrekking tot de senioren breedte kan contact worden opgenomen met Jelle Oosterhof door te mailen naar jelle_oosterhof@hotmail.com.

Rabobank Twin Seasons Pouwrent