Menu

Technische hart

Wie zijn wij?

Het technisch hart bestaat uit Rob Wolters, Paul Rothuijsen, Jelle Oosterhof, Christian Bos, Arnold Stormink en Joost Wevers.

 

Wat doen wij?

De technische commissie houdt zich bezig met alle hockeytechnische zaken binnen de jeugdafdeling van GHBS. Zo valt het aanstellen en begeleiden van trainers en coaches van de jongste jeugd, breedteteams en selectieteams hieronder. Daarnaast bepaalt de commissie met behulp van het jeugdplan wanneer spelers een bepaalde techniek of tactiek onder de knie moeten hebben. Tot slot zorgt de commissie, in samenwerking met andere commissies, voor de samenstelling van teams en het selectieproces voor het eerste en tweede team in iedere leeftijdscategorie, bij zowel de jongens als de meiden.

 

Waarvoor kun je bij de commissie terecht?

Wanneer jij vragen hebt over het jeugdbeleid of over trainers of coaches kun je terecht bij de technische commissie. Ook wanneer jij graag in een selectieteam speelt, kun je aan de technische commissie vragen hoe jij hier kunt komen.

Wil jij in contact komen met de technische commissie? Neem dan contact met ze op door te mailen naar jeugdtrainer@ghbs.nl.

Rabobank Twin Seasons Pouwrent