Menu

Elftalcommissie

Wie zijn wij?

De elftalcommissie bestaat uit Daniël van Delden, Aike Blaauw, Willemijn Jongman, Sebastiaan Grasdijk, Laura Witter, Stephanie Huuskes en Anouk Rengelink. Daniël en Aike gaan over de herenlijn. Sebastiaan Grasdijk gaat over alle trainingsteams. Laura Witter, Stephanie Huuskes en Anouk Rengelink gaan over de vrouwen. Willemijn Jongman is de voorzitter en zal binnenkort doorschuiven naar het bestuur.

 

Wat doen wij?

De elftalcommissie houdt zich bezig met de seniorenelftallen, ouderhockey, trimhockey en beginnershockey en alles wat daar bij komt kijken. Inschrijvingen van nieuwe leden, mensen plaatsen in teams en de communicatie naar de aanvoerders en trainers gaat via de elftalcommissie. Ook houden wij ons bezig met contracten voor de trainers en de trainingsschema’s.

 

Waarvoor kun je bij de commissie terecht? 

Leden en potentiële leden kunnen met veel hockeygerelateerde vragen terecht bij de commissie. Denk hierbij aan nieuwe aanwinsten voor jouw team, trainingsavonden, trainers en noem het maar op! Wil jij in contact komen met de elftalcommissie? Neem dan contact met ze op door te mailen naar elftalcie@ghbs.nl.

Rabobank