GHBS

Junioren

Hockey

Hockeyen in een eerste team, in een recreatief team of in een beginnersteam.... bij GHBS is het allemaal mogelijk, en op elk niveau.

Indeling
De jeugd wordt onderverdeeld in oudere jeugd (A-, B-, C- en D-teams) en jongste jeugd (D8-, Maxi’s, Mini’s, F-jes en benjamins). De benjamins (6/7 jaar) spelen nog geen wedstrijden maar oefenen één keer in de week op woensdagmiddag. Verder spelen alle teams in een aan het niveau aangepaste competitie mee. Ieder team staat onder leiding van één of twee coaches die de kinderen voor, tijdens en na de wedstrijd begeleiden.
Bekijk hier een overzicht van de indeling naar leeftijd

Hockeyseizoen
Het hockeyseizoen loopt van begin september t/m juni, de trainingen starten eind augustus/begin september (afhankelijk van de schoolvakanties). Gedurende de winterstop, van december t/m februari wordt de zaalhockeycompetitie gespeeld.
Na afloop van het seizoen, in juni, worden er diverse toernooien georganiseerd of gaan de teams naar een toernooi op een andere vereniging.

Trainingen
Afhankelijk van het team, wordt er één of twee keer per week getraind. De jeugdelftallen trainen 2x een uur, de jongste jeugd traint op woensdag- of vrijdagmiddag een uur en selectiejeugdelftallen trainen 2x anderhalf uur. Voor alle categorieën zijn er extra specialistentrainingen.. Voor de jongste jeugd is er op woensdagmiddag een bardienst ingesteld, voor iedereen is er na de training gratis ranja en er kan snoep gekocht worden.
Bekijk hier de trainingstijden

Wedstrijden
Op zaterdag zijn er vanaf de F-jes wedstrijden. De mini’s en F-jes beginnen na de herfstvakantie met de wedstrijden, de andere teams starten in september.
Bekijk hier uitleg over wedstrijden

Contact
Mochten er vragen zijn of heeft u behoefte aan meer informatie. Voor organisatorische zaken kunt u contact opnemen met de jongste jeugdcommissie of elftalcommissie. Voor technische zaken en selectie elftallen kunt u contact opnemen met het technisch hart.

Snelle Links

Nieuwsbrief