Menu

 Door Lisette Kruit

Bestuursupdate mei

Aankleding buiten

Een deel van het buitenmeubilair is in de winterstop geverfd. Helaas maar een deel door de geringe animo voor de klusdag. Wil jij (samen met je team?) helpen door de rest van het buitenmeubilair te verven? Stuur dan een berichtje naar Jurgen Bos (accommodatie@ghbs.nl). De statafels buiten zijn verder afgerond met meterhouders en er komen nog enkele picknicktafels aan de zijde van veld 2 bij. Als er nog suggesties zijn voor verdere verbetering, dan graag mailen naar accommodatie@ghbs.nl.

 

Faciliteiten binnen

De nieuwe snoepautomaat is inmiddels in werking en gevuld met een uitgebreider assortiment. Achter de kassa wordt vanaf heden nog zeer beperkt snoep verkocht. De voorraadkast zit op slot en bijvulling van de snoepautomaat wordt door de kantinemanager gedaan.

De frisdrankautomaat heeft ook eindelijk een betaalterminal (alleen betaling met pin) gekregen en is nu in werking. Hierin zitten 0,5 liter petflessen die vallen in het caloriearme assortiment (0,19 kcal). Op de automaat is te zien wat erin zit.

Er is een nieuwe ijsvriezer geleverd en het ijsassortiment is uitgebreid en vanaf heden weer te koop.

De nieuwe koffiemachines hebben grotere bonenreservoirs gekregen en het afval valt nu in de grote vuilnisbakken onder de bar, waardoor minder handelingen nodig zijn. Daarnaast zijn de hoeveelheden koffie in de kopjes verhoogd en zijn voor thee nieuwe grote bekers geïntroduceerd (de standaard hoeveelheid heet water past dan ook niet meer in de koffiekopjes).

Tot slot is voor de weekenden de mogelijkheid toegevoegd om soep en een broodje gehaktbal aan te bieden.

 

Nieuwe kleedkamers

Iedereen heeft het al kunnen zien, de bouw van de nieuwe kleedkamers is gestart. Nieuwe riolering is aangelegd tussen clubhuis en veld 3 en de planning is nog steeds dat we eind juni kunnen beschikken over vier energie neutrale kleedkamers.

 

Nieuwe clubhuis

Ten aanzien van het nieuwe clubhuis is helaas nog geen concrete planning te geven. Op dit moment zitten we in de fase van overleg met aannemers over haalbaarheid en kosten. Zodra we hier meer over kunnen melden zal dit via de blogpost (danwel in de ALV) worden gecommuniceerd.

 

Hockeydoelen

De kapotte netten van de hockeydoelen zijn vervangen waar dat nodig was. Er zijn nog netten en nethaken aanwezig, mocht het nodig zijn dat een net vervangen of verbeterd wordt (signaleer je dit, geef dit dan even door via accommodatie@ghbs.nl). De kapotte doelen worden op dit moment bekeken (reparatie of vervanging?)

 

Video-analysesysteem

Helaas is gebleken dat voor het videosysteem hogere (>10 meter) masten nodig zijn dan was verwacht. Hierdoor is aanvraag van een vergunning etc. noodzakelijk. Daarnaast zou de aanleg in verband met graafwerkzaamheden voor extra overlast kunnen zorgen, terwijl de bouw van de kleedkamers ook al draait. Plaatsing van het systeem wordt nu dan ook uitgesteld tot de zomerstop.

Winterhal

In de afgelopen maanden zijn vele mogelijkheden bekeken en besproken. Zijn de financiële consequenties beoordeeld van koop en huur, de financieringsmogelijkheden en exploitatie bekeken. Op basis van al deze gesprekken en informatie is vooralsnog besloten om de beslissing over een mogelijke blaashal uit te stellen tot het nieuwe clubhuis is gerealiseerd en enige tijd heeft gefunctioneerd. Vooralsnog zal Kardinge dan ook de winterlocatie van GHBS blijven.

 

Namens het bestuur,

Jurgen Bos

Bestuurslid Accommodatie en Kantinemanager

Sportmaat Unicef Rabobank Pouwrent