Menu

Bouw je mee?

Wij gaan voor een nieuw clubhuis!

Dat G.H.B.S. toe is aan een nieuwe accommodatie, is geen verrassing meer. Als het aan ons ligt, kan de bouw van het nieuwe clubhuis al in de zomer van 2023 van start gaan. Er liggen prachtige plannen op tafel, klaar om verder uitgewerkt te worden!

Het is nu aan ons allemaal om in actie te komen. Om de financiering van het voorlopige ontwerp compleet te maken hebben we namelijk via onze eigen club-obligaties nog € 350.000,- nodig. Alleen met de hulp van iedereen die G.H.B.S een warm hart toe draagt kunnen we dat felbegeerde clubhuis waarmaken. Dit is jullie kans om het verschil te maken; investeer in het G.H.B.S. van nu en de toekomst!

Klik op onderstaande buttons voor meer informatie over de obligatie lening en de voorlopige ontwerpschetsen.

De totale investering voor het realiseren van een nieuw clubgebouw voor MHC GHBS wordt geraamd op maximaal € 1.500.000 exclusief BTW. Het clubhuis kan grotendeels gebouwd worden op het perceel waarop de gemeente Groningen een opstalrecht heeft verleend aan MHC GHBS. Voor het kleine gedeelte buiten het perceel wordt een uitbreiding gevraagd van het opstalrecht bij de gemeente.

Sportmaat Unicef Rabobank Pouwrent