Menu

Clubtenue

Het clubtenue van GHBS bestaat uit een groen/wit geblokt shirt, zwarte broek of zwarte rok en donkergroene kousen. Het dragen van het clubtenue tijdens door de KNHB vastgestelde wedstrijden en toernooien is verplicht.

Sinds het seizoen 2017/2018 wordt het clubtenue gemaakt door Fabb. Het tenue is verkrijgbaar bij Twin Seasons, Stockholmstraat 1a, Groningen, of te bestellen via de WEBSITE. Naast het officiële (thuis)tenue kun je bij Twinseasons ook allerhande andere clubkleding kopen, zoals kousen, reserveshirts, trainingspakken, hoodies, maar ook hockeysticks, hockeyschoen en diverse accessoires. Gedurende een overgangsperiode van twee jaar is het mogelijk om de tenues met een andere merkteken te dragen.

Sponsoring

Op de achterzijde onder het rugnummer mag één sponsoruiting niet groter dan 200 cm2 door de teams gebruikt worden voor teamsponsoring in het desbetreffende seizoen. Als het shirt gratis ter beschikking wordt gesteld door sponsor(s) en/of GHBS komt deze sponsorpositie voor het team te vervallen. Voor het maken van reclame, in welke vorm dan ook, is goedkeuring nodig van het bestuur. Hiervoor kun je contact opnemen met sponsorcommissie@GHBS.nl. Ook voor het gebruik van de juiste logo’s kun je contact opnemen met de sponsorcommissie.

Sportmaat Unicef Rabobank Pouwrent