Menu

Communicatiecommissie

Wie zijn wij?

Op dit moment staan er vacatures open voor de communicatiecommissie. Ben je geïnteresseerd om in de commissie plaats te nemen? Neem dan contact op via vrijwilligers@ghbs.nl.

Wat doen wij?

De communicatiecommissie houdt zich bezig met de interne en externe communicatie van de club. Dit houdt in dat de commissie de website en sociale media onderhouden, leden mailen over ontwikkelingen op de club, het clubblad uitbrengen, de pers op de hoogte brengen van nieuws vanuit de club en andere commissies ondersteunen met hun communicatie uitingen.

Waarvoor kun je bij de commissie terecht?

Wanneer jij nieuws hebt dat je graag wilt delen met de rest van de club, kun je terecht bij de communicatiecommissie. Dit nieuws kan zijn een leuke ontwikkeling binnen de club, een toernooi of feest dat jij hebt georganiseerd met je team of commissie of een leuke geldinzamelingsactie voor de club die jij graag onder de aandacht wil brengen. Kortom, wanneer jij leuk of interessant nieuws hebt voor de leden van GHBS, kun jij bij de communicatiecommissie terecht.

Wil jij in contact komen met de communicatiecommissie? Neem dan contact met ze op door te mailen naar communicatiecommissie@ghbs.nl.

Sportmaat Unicef Rabobank Pouwrent