Menu

Elftalcommissie

Wie zijn wij?

De elftalcommissie bestaat uit Willemijn Jongman (voorzitter), Daniël van Delden (verantwoordelijk voor de herenlijn), Aike Blaauw (verantwoordelijk voor de herenlijn), Laura Witter (verantwoordelijk voor de vrouwenlijn), Stephanie Huuskes (verantwoordelijk voor de vrouwenlijn) en Homme Bakker (verantwoordelijk voor de trainingsteams).

Wat doen wij?

De elftalcommissie houdt zich bezig met de seniorenelftallen, ouderhockey, trimhockey en beginnershockey en alles wat daar bij komt kijken. Inschrijvingen van nieuwe leden, mensen plaatsen in teams en de communicatie naar de aanvoerders en trainers gaat via de elftalcommissie. Ook houden wij ons bezig met contracten voor de trainers en de trainingsschema’s.

Waarvoor kun je bij de commissie terecht? 

Leden en potentiële leden kunnen met veel hockeygerelateerde vragen terecht bij de commissie. Denk hierbij aan nieuwe aanwinsten voor jouw team, trainingsavonden, trainers en noem het maar op! Wil jij in contact komen met de elftalcommissie? Neem dan contact met ze op door te mailen naar elftalcie@ghbs.nl.

Unicef Rabobank Twin Seasons Pouwrent