Menu

Carrière

Hockeyen bij GHBS kan in verschillende teams. Zo kunnen zowel studenten, werkenden, beginners, gevorderden als ouders met plezier hockeyen. Hieronder staan de teams van GHBS.

Beginnersteams

Heb je weinig of geen hockeyervaring hebben en wil je toch graag gaan hockeyen in Groningen?
Bij GHBS zijn zowel voor de heren als dames speciale beginnersteams. De teams bestaan over het algemeen uit hockeyers tussen de 18 en 33 jaar. Wanneer je genoeg ervaring hebt opgedaan, is het mogelijk om door te stromen naar één van de 24 teams die bij GHBS competitie spelen. Je kunt er echter ook voor kiezen om gewoon lekker te blijven trainen. Er wordt het hele jaar door gespeeld, met uitzondering van feestdagen, vakanties en een kleine winterstop.

Trimhockey/ouderhockey

Ben je boven de 35 en start je liever in een groep met leeftijdsgenoten? GHBS heeft al jaren een enthousiaste en actieve groep trimhockeyers, ook wel ouderhockey genoemd. In deze groep zitten namelijk ook veel ouders van kinderen die bij GHBS hockeyen. Trimhockey is een recreatieve vorm van hockey. Iedereen kan meedoen. Leeftijd, conditie en de mate van hockey-ervaring zijn niet van belang. Sportief en sociaal gedrag staan  centraal. Het gaat erom dat iedereen aan bod komt en zo een leuke, sportieve avond heeft. Er wordt gemengd gespeeld, dus zowel mannen als vrouwen hockeyen met elkaar. Wel zo gezellig! De kernactiviteit van trimhockey is de vrijblijvende training op maandagavond van 20.30 tot 22.00 uur. Met, als je zin hebt, een afsluitend drankje in het clubhuis.

Selectieteams
Heb jij ambitie om volgend jaar in Heren 1, Dames 1, Heren 2 of Dames 2 van GHBS te spelen? Meld je dan aan voor de voorbereiding. Vanaf 29 mei zijn er open trainingen voor alle teams.

Overige teams

Wil je gezellig met leeftijdsgenoten zondag een potje hockeyen en daarna borrelen, door de week een uurtje trainen? Uiteraard is dat ook mogelijk. Alle teams worden in overleg met de technische commissie en aanvoerders samengesteld en voor zover mogelijk afgestemd op de wensen van het team. Ook 35+ teams kunnen op verzoek worden samengesteld.

 

Sportmaat Unicef Rabobank Pouwrent