Menu

Training

Trainingen
Afhankelijk van het team, wordt er één tot twee en een half keer per week getraind.

  • De jongste jeugd traint één of twee keer een uur per week.
  • De jeugdelftallen trainen twee keer een uur per week.
  • De selectie jeugdelftallen trainen vijf keer anderhalf uur per twee weken.

De tijden zijn te vinden in het TRAININGSROOSTER op de website. Voor alle categorieën zijn er extra specialistentrainingen. Voor de Jongste Jeugd is er op woensdagmiddag een bardienst ingesteld. Voor alle jeugd is er na de training gratis ranja en er kan snoep gekocht worden.

Aan het begin van het seizoen wordt er een jaarplanning opgesteld voor de breedte jeugd, jongste jeugd en de keeperstrainingen. Dit schema biedt meer informatie over wat er wordt gedaan op feestdagen en wanneer de vakantieperiode begint. Download hier de concept trainingsschema 2324. Download hier de jaarplanning GHBS 20232024 Jongste- en Breedtejeugd. De junioren selectie volgt het eigen programma van de trainer/coach.

Keeperstraining
Vanaf de E-leeftijd wordt er gespeeld met een keeper en wordt er aan deze jeugd een keeperstraining aangeboden op de vrijdagmiddag.

Afgelastingen
Tijdens de schoolvakanties wordt niet getraind. De training gaat verder altijd door, tenzij de weersomstandigheden het trainen onmogelijk maken. Als de training wordt afgelast, dan wordt dat op de website of via de teammanagers bekend gemaakt.

Trainers
Trainingen worden verzorgd door gekwalificeerde trainers met een JHT-diploma of spelers uit de hogere jeugdteams of de senioren. Gedurende het jaar wordt de jeugdtrainer begeleid door een Technisch Coördinator en de Technisch Manager (zie TECHNISCH HART) en de Technisch Manager. Zij zijn vraagbaak en tijdens trainingen beschikbaar voor hulp.

Training geven?
Ben jij op zoek naar een bijbaantje of stage, en vind je het leuk om hockeytraining te geven of te coachen? Meld je dan aan bij de technisch coördinatoren van GHBS!

Bij GHBS hockeyt jeugd op alle niveaus en in de leeftijd van 6 tot 18 jaar. Ervaring en een JHT-diploma zijn een pré, maar ook trainers die nog geen ervaring hebben, zijn welkom. Ook voor de senioren zoeken we elk jaar trainers voor verschillende niveaus.

Bel voor vragen of aanmelden als trainer met de Technisch Managers Nick Bello: 06 – 53716603 (selectie) of Sybrand Adema: 06 – 24468851 (breedte- en jongste jeugd).

Sportmaat Unicef Rabobank Pouwrent