Menu

Lustrum

4 mei hockeyclinic voor CDEF-jeugd op GHBS

 

Heb je er altijd al van gedroomd om met een sterspeler uit de Oranje-selectie te hockeyen of je techniek te verbeteren onder leiding van onze eigen toppers uit Heren 1 en Dames 1?

 

Dit is je kans, want GHBS bestaat 90 jaar en dat vieren we. In samenwerking met de Rabobank organiseren we op 4 mei a.s. van 09.00 – 16.00 uur een fantastische clinic voor de CDEF-jeugd met als gast Glenn Schuurman. Hij is aanvoerder van Bloemendaal en speler van het Nederlands elftal. Wij zijn echt heel blij dat het ons gelukt is om zo’n geweldige speler naar de club te halen. Glenn ging in 2009 bij Bloemendaal spelen en maakte als achterhoedespeler bij Oranje zijn debuut in 2012. Hij deed ook mee aan de Champions Trophy en de Hockey World League. Op 4 mei kan je hem van alles vragen. Ook zijn handtekening natuurlijk of wat zijn lievelingseten is.


Het programma

09.00   Ontvangst
09.30   Start clinic
10.00   Aankomst Glenn Schuurman
11.30   Fotomoment en vragen stellen
12.00   Lunch
13.00   Middagdeel clinic
14.15   Snack
14.30   Eindspel EF – eindtoernooi CD

Bestel je nu je kaarten! ▼

 

 

 

 


10 mei gala in Huize Maas

Op vrijdag 10 mei vindt het GHBS-gala in Huize Maas plaats! Vanaf 22.30 uur kun jij samen met je teamgenoten of samen met andere ouders genieten van leuke hitjes, lekkere drankjes en heerlijk dansen. Voor €27,50 heb jij een compleet verzorgde avond (consumpties bestaan uit bier, wijn, fris en binnenlands gedistilleerd).  Binnenkort maken we bekend wie onze DJ van deze avond is!

De snelle beslissers onder ons profiteren nu ook van de early-bird actie: koop je kaartje voor 15 april en betaal slechts €25 euro voor het gala! De kaartverkoop loopt tot 1 mei, dus wees er snel bij!

Bestel je nu je kaarten! ▼

 

 

 

 

 


 

Op vrijdag 31 augustus is het seizoen afgetrapt met het openingsfeest. Foto’s van dit spetterende feest vind je via de volgende LINK!

 

 

Rabobank Twin Seasons Pouwrent