Menu

 Door Hans van Loenen

30+ competitie

Ben jij 30 jaar oud (of ouder) en lijkt het je leuk om weer te gaan hockeyen? Sta je langs de lijn bij zoon-/dochterlief en begint het hockeybloed (weer) te borrelen? Of ben jij toe aan de overstap van de senioren naar de 30+ competitie? Misschien weet je nog oud-teamgenoten aan te sporen?…
GHBS heeft op dit moment 2 heren- en 2 damesteam die uitkomen in verschillende klasses van de 30+ competitie. De combinatie van fanatiek hockeyen én gezelligheid staat hoog in het vaandel bij alle teams. Iedere donderdag (heren) en op woensdag/dinsdag (dames) wordt er gezamenlijk getraind. Het is ook mogelijk om op de maandagavond (extra) te trainen met een andere groep. Na de training drinken we altijd nog een drankje in het clubhuis en bij wedstrijden is er ook vaak een uitgebreide nazit met de tegenstanders.
Ontvang jij graag meer informatie of wil je (vrijblijvend) een keertje meetrainen om te kijken of deze competitie iets voor jou is? Neem dan contact op met de elftalcommissie via elftalcie@ghbs.nl.
Sportmaat Unicef Rabobank Pouwrent