Menu

 Door Hans van Loenen

4 September 15:00, wie helpt een handje?

Beste GHBS’ers,

Het clubhuis van GHBS heeft het afgelopen seizoen weinig aandacht gekregen. Het nieuwe seizoen staat voor de deur en het is hoog tijd om het clubhuis weer seizoensklaar te maken. Hier zijn we met alle leden verantwoordelijk voor en daarom vragen we jullie om ons (Bar- en Activiteiten Commissie) op zaterdag 4 september een handje te helpen!

Het plan is om het clubhuis netjes te maken, een schoonmaak te houden (met name in de keuken/achter de bar), kleine klusjes te doen en op te ruimen. Hebben jullie zelf ideeën over het clubhuis? Bijvoorbeeld bepaalde dingen opknappen? Laat het ons vooral weten, dan denken wij mee over de benodigdheden!

We starten zaterdag 4 september om 15.00 uur en sluiten graag met jullie af onder het genot van een drankje, waarvan de eerste van de club. Wij zien graag meerdere gezichten uit verschillende teams. Ook als je maar een uurtje kan, vele handen maken licht werk! Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar bac@ghbs.nl zodat wij een idee hebben van de opkomst.

Ps: Tot zaterdag 4 september liggen jouw mogelijke gevonden voorwerpen nog in het clubhuis, daarna zal het worden weggedaan.

Namens de BAC
(Bar- en Activiteitencommissie van GHBS)

Unicef Rabobank Twin Seasons Pouwrent