Menu

 Door Ramon

Aanstaande vrijdag is de nieuwe GHBS clubkleding verkrijgbaar tijdens de GHBS Clubavond bij Twinseasons

9 September a.s. van 19.00 tot 22.00 uur aan de Stockholmstraat 1A in Groningen

Aanstaande vrijdag is het zover, dan is de nieuwe GHBS clubkleding beschikbaar bij onze kersverse distributeur en clubsponsor TWINSEASONS. Mocht je deze winkel nog niet kennen dan komt daar snel verandering in! Twinseasons is al 30 jaar specialist op wintersportgebied en in het zomerseizoen gericht op de verkoop van kampeerartikelen, tenten en outdoor. Daar is nu ook het specialisme ‘hockey’ bij gekomen wat voor hen geen onbekend terrein is. Twinseasons is tevens clubsponsor en leverancier van GCHC.

Tijdens de clubavond kunnen de teammanagers van de selectieteams de teamkleding komen ophalen en zal er extra GHBS kleding op voorraad zijn voor o.a. breedteteams.
Ook ná a.s. vrijdag blijft de nieuwe kleding verkrijgbaar bij Twinseasons.

Maar Twinseasons heeft onze club nog meer te bieden, GHBS-leden hebben het gehele seizoen zéér aantrekkelijke leden-kortingen, te weten:

  • • 20% korting op hockeyschoenen met altijd de laatste prijs garantie
  • • 25% korting op hockey accessoires met altijd de laatste prijs garantie
  • • 30% tot 50% korting op hockeysticks modellen 2016/2017 met altijd de laatste prijs garantie

Reden te meer dus om sowieso vrijdag 9 september a.s. tussen 19.00 tot 22.00 uur een bezoekje te brengen aan Twinseasons aan de Stockholmstraat 1A in Groningen. (Tegenover Bauhaus). Namens Twinseasons graag tot dan!

www.twinseasons.nl

Klik hier voor de kaart.

Unicef Rabobank Twin Seasons Pouwrent