Menu

 Door Hans van Loenen

Aanstelling technisch directeur GHBS

Het bestuur van GHBS is zeer verheugd de komst van Marc Materek aan te kondigen. Marc gaat met ingang van het volgende seizoen aan de slag als technisch directeur hockey (jeugd en selectieteams senioren). Daarnaast wordt hij trainer-coach van Dames 1.

Marc heeft veel ervaring in het tophockey. Zo heeft hij o.a. de afgelopen jaren in de hoofdklasse de eerste damesteams van GHHC en Laren onder z’n hoede gehad. Ook met de jeugd heeft hij veel ervaring opgedaan. Hij heeft o.a. training gegeven aan de Nederlands jeugdteams onder 15, onder 16 en onder 18. En is jarenlang districtstrainer van de noordelijke selecties geweest.

Marc heeft veel affiniteit met hockey in de noordelijke regio. Hij komt oorspronkelijk van Daring, Veendam. En heeft jarenlang gewerkt in de jeugdopleiding van GHHC.

Naast het technisch directeurschap van GHBS en het trainen en coachen van Dames 1 gaat Marc zich ook bezighouden met de opleiding van trainers en coaches binnen GHBS. Dit om de kwaliteit in de breedte en top verder te verbeteren. De omvang van GHBS, de grootste sportclub van Noord-Nederland, en de mogelijkheid die Marc hier krijgt in de opleiding van trainers en coaches zijn voor Marc een mooie uitdaging, geeft hij aan.

Marc woont in Groningen samen met zijn partner Froukje, samen hebben zij 2 kinderen. Hidde is 10 jaar en Luuk is 5 jaar.

Het bestuur van GHBS wenst Marc veel plezier en succes in zijn nieuwe functie!

Namens het bestuur van GHBS

 

Unicef Rabobank Twin Seasons Pouwrent