Menu

 Door Lisette Kruit

Albert Heijn Willems nieuwe partner van GHBS!

Wij zijn erg blij met onze nieuwe sponsor: Albert Heijn Willems. Albert Heijn Willems en GHBS zijn een samenwerking met elkaar aangegaan voor een periode van maar liefst vier seizoenen!

René Willems (rechts op de foto) is eigenaar van de Albert Heijn Willems supermarkt, te vinden aan de Van Lenneplaan. Albert Heijn Willems is een familiebedrijf en de tweede generatie heeft zich inmiddels aangediend. “Naast het ruime assortiment dat Albert Heijn heeft doen wij ons best om veel lokale producten aan te bieden. Bovendien beschikken we over een ‘echte’ bakkerij waar het brood van deeg af aan in eigen huis gebakken wordt”, aldus René Willems. Op deze manier proberen we ons op te onderscheiden van de gevestigde orde aan supermarkten die Groningen rijk is.

Albert Heijn Willems en GHBS gaan een super leuke actie in het najaar starten. Iederéén kan namelijk de foto’s van alle jeugdspelers en de spelers van Heren 1 en Dames 1 van GHBS gaan sparen. Wanneer je boodschappen gaat doen bij de Albert Heijn Willems ontvang je één of meerdere pakjes (vanaf een bepaald bedrag aan boodschappen) met hockeyplaatsjes. De hockeyplaatsjes kan je in je eigen album, speciaal ontworpen voor deze actie, plakken. Over de hockeyplaatsjes actie worden jullie later nog uitgebreid geïnformeerd.

Het logo van Albert Heijn Willems is onder meer zichtbaar op de shirts van onze selectiejeugd teams. Daarnaast gaat veld 4 vanaf heden het Albert Heijn Willems veld heten!

Wij verheugen ons een prettige samenwerking!

Sportmaat Unicef Rabobank Pouwrent