Menu

 Door Lisette Kruit

BAC zoekt commissieleden

Wij de bar- en activiteitencommissie bestaat uit Martine Edens (voorzitter), Eva Medema en Louise Nota (feesten en evenementen senioren), Elyne Smit (barschemamanager) zijn opzoek naar versterking binnen de commissie!

 

De bar- en activiteitencommissie (BAC) coördineert, organiseert en regelt alles wat met de kantine te maken heeft. Dit houdt onder andere het indelen van de bardiensten in, het verzorgen van de kantine-instructies, contact met de kantinehoofden en het voorraadbeheer. Daarnaast zijn wij ook verantwoordelijk voor de indeling en verzorging van de bar en de keuken en het begeleiden bij het organiseren van activiteiten voor de senioren.

 

Heb jij affiniteit met de horeca? Hou je van het organiseren van evenementen en ben je een sociaal type? Dan pas je perfect bij ons in de BAC! Wij zijn een enthousiaste commissie en we streven ernaar, naast het hockey, de club nog gezelliger te maken.

 

Heb je interesse? Mail dan naar [email protected] en kom de BAC versterken! Wil je graag meer informatie? Zet dan jouw telefoonnummer in de mail en dan bellen we je zo snel mogelijk.

Sportmaat Unicef Rabobank Pouwrent