Menu

 Door Lisette Kruit

BAC zoekt horecateam

Lijkt het jou leuk om geregeld achter de bar te staan en wil je daar ook nog een beetje aan bijverdienen? De Bar en activiteitencommissie (BAC) is opzoek naar leden die wekelijks bardiensten willen draaien op zondag. Dit zal zijn tijdens de competitiedagen, maar ook tijdens de TD en andere evenementen, zoals bijvoorbeeld het familietoernooi.

Ben jij een aanpakker, communicatief en stressbestendig? Dan ben jij wellicht geschikt voor het horecateam! Ervaring in de horeca of achter de bar is een pré, maar geen vereiste.

Het volgende verlangen we van het horecateam:

• Je bent 18 jaar of ouder;

• Je bent minimaal twee diensten van 5 uur per maand inzetbaar;

• Je bent minimaal twee keer per jaar inzetbaar voor het afsluiten van het clubhuis tijdens een TD.

Omschrijving taken horecateam:

• Diensten op normale zondagen duren van 12.00 tot 17.00 uur of van 17.00 tot 22.00 uur. Tijdens deze diensten stuur je de bardienst draaiende teams aan en heb je contact met de BAC en de kantinemanager;

• Diensten op TD-zondagen duren van 16.00 tot 20.30 uur of van 20.30 uur tot sluitingstijd (uiterlijk 02.00 uur). Tijdens deze diensten worden minimaal vier horecateamgenoten ingedeeld;

• Tijdens de diensten blijf je nuchter.

De vergoeding voor leden van het horecateam bestaan uit een vrijwilligersvergoeding.

Heb jij interesse?! Mail dan voor woensdag 1 mei naar bac@ghbs.nl met je motivatie. Wij zullen je vervolgens uitnodigen voor een kort gesprekje.

Sportmaat Unicef Rabobank Pouwrent