Menu

 Door Lisette Kruit

C- en D-jeugdkamp groot succes!

Van 14 t/m 16 mei organiseerde Dames 1 een heus hockeykamp voor de C- en D-jeugd van GHBS. Met 75 deelnemers was dit een groot succes! 

Op zaterdagochtend kwam alle jeugd al vroeg op GHBS om hun tent op te zetten. Vervolgens hebben we de hele ochtend gehockeyd. In de middag was het tijd voor het grote Zig Zag spel: met eieren gooien, dansen, capoeira, mummies inwikkelen, het kwam allemaal aan de orde. ’s Avonds aten we foliefriet en was Isabeau de held van de dag en kregen Keelan en Keimpe een romantisch tafeltje voor 2 als stelletje van de dag. Na het avondeten was daar onze Quiz Master Nieke Lemmen met een boel goede vragen over de jungle, de leiding en Dames 1. Na de quiz bouwden we een kampvuur, keken een aantal het songfestival en werd er (een beetje) geslapen.

 

Op zondagochtend moest iedereen weer vroeg uit de veren voor het ontbijt. Na het ontbijt werd iedereen wakker gemaakt met de ochtendgymnastiek van Myrthe en Berber en hockeyden we tot de lunch. Na de lunch was het tijd voor de survival door het stadspark. Team donkerblauw was hierbij de duidelijke winnaar, maar dat kwam vooral door de grootse prestaties van Finn, die overigens ook de held van de dag werd en de rest van het kamp in de trui van Olger mocht lopen. Na het avondeten was het tijd voor de bonte avond, gepresenteerd en gejureerd door Heren 1. Dans, zang, goochelshows en dwergentoneel, alles stond op het programma. Uiteindelijk ging team paars er met de hoofdprijs van door, met een stuk over sneeuwwitje en topactrice Belle, was dit toch wel zeer terecht.  Na de bonte avond was er een spetterend eindfeest met DJ. En toen iedereen eindelijk ging slapen, hoefde MC2 dat niet…

 

Op maandag werd er nog een groot hockeytoernooi gespeeld en om half 3 kwamen alle papa’s en mama’s de kinderen ophalen. Wat een top weekend! Bedankt voor jullie deelname en hopelijk tot volgend jaar!

 

Foto’s: http://myalbum.com/album/amKq6DQirZtU 
Aftermovie: https://www.youtube.com/watch?v=I9inhu3oxlc

Sportmaat Unicef Rabobank Pouwrent