Menu

 Door secretaris

Corona update: start competitie & QR-code

Start competitie

Komend weekend gaat de competitie van start. Omdat we graag veilig met zijn allen willen blijven hockeyen, vragen we nogmaals jullie aandacht voor het Corona-protocol van GHBS.

Klik hier om het hele protocol te lezen. In het kort:

1. Blijf bij klachten thuis en laat je testen;

2. Houd buiten het veld altijd 1,5 m afstand.* Dit geldt ook op de reservebank, tijdens de rust, tijdens een team- of cornerbespreking en ten opzichte van arbitrage;

3. Volg bij het betreden van het park, de kantine en de velden de aangegeven looproutes;

4. Betreed de kantine alleen voor het halen van een consumptie of een vraag aan de wedstrijdtafel. In het clubhuis mogen maximaal 6 personen tegelijk aanwezig zijn. Dit aantal is exclusief de kantine- en velddienst.

5. De kleedkamers zijn dicht. Alleen gastteams van buiten de regio kunnen na afloop van de wedstrijd gebruik maken van de kleedkamers om te douchen. Daarna gaan de kleedkamers weer op slot;

6. Speel je uit, raadpleeg dan de site van de betreffende club voor de regels die daar gelden en houd je daar aan.

*Kinderen in de categorie t/m 12 jaar hoeven geen afstand te bewaren van elkaar en anderen, kinderen in de categorie 13 t/m 18 jaar hoeven geen afstand te bewaren van elkaar, maar wel van volwassenen.

QR-code

Vanaf dit weekend geldt voor aanwezige bezoekers en begeleiders op GHBS, dat zij zich moeten aanmelden via een QR-code. De code is buiten bij het clubhuis van GHBS beschikbaar. Registreren kan ook via deze link. Met het oog op de privacywetgeving worden de gegevens alleen gebuikt wanneer er een mogelijk contactonderzoek moet worden gedaan en worden de gegevens maximaal 14 dagen in een beveiligde omgeving bewaard.

Wanneer is registratie verplicht:

1. Als speler of vaste trainer/coach van een team hoef je NIET te registreren via de QR-code op je normale trainings- en wedstrijddagen. We weten dan dat je er was en nemen je hele team mee in communicatie bij een besmetting.

2. Als scheidsrechter hoef je NIET te registreren op de momenten dat je als scheidsrechter staat ingedeeld.

3. Als je als spelend lid of begeleider op andere momenten de club bezoekt, bijvoorbeeld voor een bijeenkomst of het kijken naar wedstrijden op andere dagen dan je eigen speeldag, moet je WEL registreren via de QR-code.

4. Alle overige bezoekers (dus alle toeschouwers, zowel thuis- als uitpubliek) moeten ALTIJD registreren via de QR-code.

Sportmaat Unicef Rabobank Pouwrent