Menu

 Door secretaris

COVID-19: houd je aan de maatregelen!

Beste GHBS’ers

We willen iedereen erop wijzen dat het gehele terrein van GHBS, inclusief het clubhuis, afgesloten is. Spelen/oefenen op de velden, ook in kleine groepen, is echt niet toegestaan. Alle gemeentelijke sportvoorzieningen (zwembaden, sportcentra, sporthallen, gymzalen, dodo’s en sportparken) zijn gesloten en de toegang is dan ook voor iedereen verboden.

Het is niet mogelijk om het terrein fysiek af te sluiten, daarom vragen wij alle leden het toegangsverbod te respecteren. Aan ouders van jeugdleden vragen wij om erop toe te zien dat hun kinderen niet naar GHBS gaan.

Ook willen we iedereen oproepen om zich te houden aan de door de overheid gestelde adviezen voor social distancing. Mijd dus plekken waar veel mensen zijn, verzamel niet in grote groepen (ook niet als je gaat sporten met teamgenoten) en houd altijd 1,5m afstand van anderen.

Voor meer informatie zie: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/veelgestelde-vragen-over-de-aanpak-van-het-nieuwe-coronavirus-in-nederland

We realiseren ons dat het vervelend is, maar voorlopig is het helaas niet anders. We rekenen op ieders medewerking.

Het Bestuur van GHBS

Unicef Rabobank Twin Seasons Pouwrent