Menu

 Door Hans van Loenen

De Grote Clubactie staat weer voor de deur.

De afgelopen seizoenen hebben we veel geld opgehaald met deze actie en dat is natuurlijk hartstikke mooi voor de club! Ook dit jaar gaan we er weer tegenaan om de club te steunen. Een lot kost €3,00 en van de opbrengst gaat 80%, oftewel €2,40 per lot, naar GHBS.

We gaan dit jaar proberen rond de 10.000 euro op te halen. Wij hebben er alle vertrouwen in, dat dit moet gaan lukken, ook omdat we net zoals vorig jaar weer online loten gaan verkopen. Vanaf zaterdag 18 september start de actie!

Het is heel makkelijk om online loten te verkopen. Iedere speler/speelster heeft een boekje met een QR-code ontvangen. Door het scannen van de QR-code kom je automatisch terecht bij de persoonlijke verkooppagina. Aan de bovenkant van de verkooppagina tref je allemaal buttons aan om de verkooppagina te delen met vrienden, kennissen en familieleden. Zo staan hier de buttons voor Whatsapp, facebook, mail en dergelijke.

De verkopers krijgen voor ieder verkocht lot een tegemoetkoming van €0,30. Het totaalbedrag wordt uiterlijk voor 31 december aan iedere speler uitbetaald. Zij ontvangen van de hoofdtrainers een enveloppe met de vergoeding. Ook hebben we dit jaar prijzen voor de teams en spelers die de meeste loten hebben verkocht.

We hebben voor de winnende teams de volgende prijzen:

  • 1ste teamprijs: een teamuitje naar Bounz;
  • 2e teamprijs: een bezoekje aan de MC Donalds met je je hele team na een uitwedstrijd;
  • 3e teamprijs: een gastrol voor je team bij een thuiswedstrijd van Heren 1 of Dames 1 van GHBS.

Voor de best verkopende spelers liggen de onderstaande prijzen te wachten:

  • 1ste prijs: een hockeystick;
  • 2e prijs: een hockeytas;
  • 3e prijs: een bidon en handschoentje.

Veel plezier en succes met het verkopen!

Sportmaat Unicef Rabobank Pouwrent