Menu

 Door Hans van Loenen

De maatschappij gaat weer open!

Voor de sportsector betekent dat dat er meer ruimte is voor publiek en horeca. Zo hoeft men vanaf vrijdag 25 februari 2022 geen CTB (corona toegangsbewijs) meer te laten zien bij het toetreden van het clubhuis. Ook vervalt de mondkapjes plicht en de 1,5 meter afstand in het clubhuis. Verder gelden er geen restricties meer op sluitingstijden van de bar.

Eindelijk kunnen we weer! GHBS is er klaar voor; tijdens de winterstop is er een nieuwe tank geplaatst door Heineken. Hiermee hebben we onze bier capaciteit vergroot en kunnen we uitkijken naar de welbekende nazit met teamgenoten en publiek.

Hoewel het oude normaal steeds meer terug lijkt te komen, willen we iedereen vragen om toch verstandig met elkaar om te blijven gaan. Volg de adviezen van het RIVM op zodat we samen veilig én met plezier kunnen blijven hockeyen!

Het is al vaker gezegd, toch willen we nogmaals benadrukken hoe trots we zijn op onze sportvereniging en haar leden. Iedereen bedankt voor alle inzet en flexibiliteit van afgelopen jaren! Wat was het een rare bedoeling, maar met z’n allen hebben we ons er maar mooi doorheen geslagen. We hopen dan ook van harte dat dit het laatste bericht zal zijn over corona maatregelen.

Blijf gezond!

Met vriendelijke groet,

Bestuur GHBS

Sportmaat Unicef Rabobank Pouwrent