Menu

 Door Hans van Loenen

Dubbelweekend met 2 THUIS wedstrijden voor Dames 1!

Aanstaande vrijdag (14/4) spelen de dames in de 6de ronde van de Silver Cup tegen Fletiomare D1. De loting heeft bepaald dat ze deze wedstrijd op eigen veld mogen spelen. Als titelverdedigers zijn ze uiteraard gebrand om opnieuw te winnen (ze wonnen de Silver Cup in 2022)!! Dus support is meer dan welkom:) Fletiomare D1 is geen onbekende tegenstander. In de reguliere competitie wisten onze dames een paar weken gelegen al 3 punten binnen te slepen tegen hen. De wedstrijd start vrijdag om 20.30 uur.

Een mooie wedstrijd zal het zeker worden, en met groen-wit supporters wordt het alleen maar beter! Dus kom ook aanmoedigen en help de dames naar de kwartfinales in de bekercompetitie!

In het kader van de UNICEF actie zal G.H.B.S. Heren 1 echte Groningse eierballen verkopen (€5 per stuk). Alle opbrengst gaat naar het goede doel! Op=op dus wees er snel bij! (Doneren kan ook via deze link:

https://actie.unicef.nl/participant/unicef-en-ghbs-20212024).

Ten slofte; ook zondag (16/4) mogen de dames weer aan de bak. Dan staat de competitie wedstrijd tegen IJsseloever op de planning om 12.45u. Ook dan spelen ze lekker thuis op eigen veld, met daarna TD! Genoeg reden om zondag gezellig naar G.H.B.S. te komen, tot dan!

Unicef Rabobank Twin Seasons Pouwrent