Menu

 Door Lisette Kruit

Extra veld GHBS op zaterdag

Op de zaterdagen is er geen ruimte meer voor nieuwe jeugdteams op ons sportpark Corpus den Hoorn. We hebben de maximale capaciteit van de velden bereikt. We zitten vol. GHBS vindt het echter belangrijk dat zoveel mogelijk kinderen de gelegenheid krijgen om te hockeyen en we zijn dan ook op zoek gegaan naar oplossingen. Die oplossing hebben we gevonden!

 

Met ingang van komend seizoen zullen op de zaterdag een aantal competitiewedstrijden van de junioren (D t/m A, geen Jongste Jeugd) gespeeld worden op het waterveld van het ACLO/Zernike complex in het noorden van de stad.

 

Op de zondag spelen daar de teams van de studentenclubs GCHC en Groninger Studs maar op de zaterdag liggen de velden er verlaten bij.

 

Wat betekent dit spelen op Zernike voor de teams? In de praktijk komt het er op neer dat er teams komend seizoen een aantal keer op Zernike een thuiswedstrijd gaan spelen. Trainingen blijven uiteraard gewoon op GHBS!

 

Voor het begin van de competitie zullen we nog meer (praktische) informatie verspreiden. Denk hierbij aan parkeren/kleedkamers/WC/kantine etc.

Unicef Rabobank Twin Seasons Pouwrent