Menu

 Door Hans van Loenen

Finale KNHB Silver Cup GHBS dames 1

Beste GHBS’er!

Na een zinderende halve finale op GHBS heeft Dames 1 zich na shoot-outs geplaatst voor de Finale van de Silver Cup! De support van jullie heeft een enorme bijdrage geleverd aan een onvergetelijke avond!

Maar het wordt nog mooier! Zaterdag 4 juni 15:00 uur speelt Dames 1 de finale van de Silver Cup 2021-2022 tegen HC Delta Venlo D1 in Venlo.

Heel graag gaan we met een grote groep enthousiaste supporters mee naar Venlo om de dames naar de eerste Cupwinst in de geschiedenis van GHBS te schreeuwen!

Om dit voor iedereen mogelijk te maken én er een gezellige reis van te maken heeft GHBS voor 4 juni a.s. een supporters bus gereserveerd. Daarnaast hebben we om als één groen leger voor de dag te komen voor iedereen echte GHBS-sjaals beschikbaar.

Zie jij jezelf al met je GHBS-sjaal en een biertje in de hand langs de lijn in Venlo staan om de dames aan te moedigen, aarzel dan niet en reserveer meteen je plek in de bus! Voor slechts €26,50 wordt je naar Venlo heen en weer gereden en krijg je een prachtige sjaal! In de bus zijn 50 plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij. Een reservering is alleen geldig nadat je hebt betaald via deze link: https://betaalverzoek.rabobank.nl/betaalverzoek/?id=8dw3Sj3MQVCHuJLrFyC7Fw

Kortom:
– Wedstrijd zaterdag 4 juni 2022 15:00 uur
– Vertrek vanaf de parkeerplaats bij GHBS: 11:30 uur
– Kosten retour Venlo incl. supporters sjaal: 26,50 Euro
– Reserveren door te mailen naar: p.vanloenen@vloit.com en te betalen via de link!
– Reserveren kan tot uiterlijk morgen (woensdag 1 juni) 18:00 uur.
– Terugreis: vertrek 18:30 uur

Unicef Rabobank Twin Seasons Pouwrent