Menu

 Door secretaris

Geen hockeyactiviteiten t/m 31 maart, clubhuis gesloten

Net als alle andere verenigingen in Nederland volgt GHBS de ontwikkelingen op het gebied van het coronavirus. Informatie van NOC NSF, KNHB, RIVM en WHO is daarbij leidend.

De KNHB heeft naar aanleiding van de persconferentie van het kabinet besloten dat er tot en met 31 maart geen hockeycompetitie zal zijn in heel Nederland. Aansluitend op de landelijke maatregelen vraagt de KNHB haar verenigingen per direct alle andere hockeyactiviteiten af te gelasten tot en met 31 maart, ook als deze bijeenkomsten/trainingen minder dan 100 personen betreffen.

Vanzelfsprekend geeft GHBS gehoor aan dit verzoek en zodoende zullen er gedurende bovenstaande periode geen wedstrijden, trainingen of andere hockey-gerelateerde activiteiten plaatsvinden en zal het clubhuis van GHBS gesloten blijven. Dit betreft een maatregel voor alle teams, ongeacht niveau en competities. Deze maatregel gaat met directe ingang in.

De KNHB streeft ernaar de afgelaste wedstrijden op een later tijdstip in te halen en zal de mogelijkheden daartoe onderzoeken. Raadpleeg de website van de KNHB voor de meest actuele informatie (https://www.knhb.nl/kenniscentrum/artikel/coronavirus-van-invloed-op-hockeycompetitie).

Unicef Rabobank Twin Seasons Pouwrent