Menu

 Door Lisette Kruit

Gezocht: mini van de week voor Heren 1

GHBS Heren 1 zoekt ook voor het komende seizoen weer voor elke thuiswedstrijd twee mini’s van de week. Een kijkje in de kleedkamer, meedoen met de warming-up, naast de dug-out zitten tijdens de wedstrijd, op de foto met hun favoriete speler én als hoogtepunt het nemen van de afslag van de wedstrijd zijn allemaal leuke dingen die zullen plaatsvinden die dag. De mini’s zullen zich op de wedstrijddag (altijd zondag) om ongeveer 2 uur melden op de club. Vanaf dan neemt Heren 1 het over en zullen de mini’s van de week om ongeveer 4 uur weer klaar zijn.

Wij als Heren 1 hebben gemerkt dat de mini’s het altijd een geweldige ervaring vinden en hopen dat we ook tijdens dit seizoen kunnen rekenen op hun fantastische support. Mede dankzij hun steun zijn wij twee seizoenen geleden gepromoveerd! Ook vorig jaar hebben wij een ijzersterk jaar gedraaid bovenin de competitie, onder andere door jullie fantastische support! Met de mini’s hopen wij dit jaar weer mee te strijden om de bovenste plekken.

Het is voor ons niet alleen handig, maar voor de mini’s ook extra leuk als ze zich met hun beste hockeymaatje in tweetallen opgeven. Vervolgens hoeft u alleen nog maar een datum uit te kiezen. Mocht het niet lukken om een maatje te vinden, wees dan niet getreurd, Heren 1 zal dan hun best doen om je alsnog in te delen met iemand die ook geen maatje heeft kunnen krijgen.

Onderstaand vindt u de beschikbare data voor de eerste seizoenshelft:

22 september – EHV H1
06 oktober – Oss H1
20 oktober – Leusden H1
03 november – Bully H1
10 november – QZ H1
24 november – Shinty H1

Sportmaat Unicef Rabobank Pouwrent