Menu

 Door Hans van Loenen

GHBS 2023/2024 – structuur opleiding jeugd

Een seizoen gaat snel, maar geeft ook veel inzichten. Het Technisch Hart is continu bezig met het invulling geven aan en het verbeteren van de jeugdopleiding bij GHBS.

Afgelopen seizoen zijn er al een aantal veranderingen geweest, denk hierbij aan de opzet en structuur van de jongste jeugd trainingen en de introductie van de carrousel trainingen.

Komend seizoen zullen wij weer een aantal veranderingen toepassen in de structuur en de organisatie van de jeugdopleiding. Ons doel is maximaal bij te dragen aan de ontwikkeling van ieder kind op sportief en sociaal vlak. We zien graag iedereen met plezier en ambitie samen hockeyen op zijn/haar eigen niveau. Jeugdleden verdienen kwalitatief de juiste aandacht.

Onze bevindingen en aanpassingen zijn gebaseerd op eigen ervaring, op ervaringen van vergelijkbare verenigingen, informatie uit andere sporten en op wetenschappelijk onderzoek.

In deze bijlage van deze mail zullen wij de komende structuur- en organisatieveranderingen toelichten. Veranderingen waarvan wij vinden dat wij hiermee beter inspelen op de tegenwoordige manier van opleiden en de maatschappij zoals deze zich ontwikkelt. Tevens is er achter de schermen hard gewerkt aan de vorming van een jeugdplan. Een jeugdplan biedt continuïteit en maakt groei mogelijk. Wij zullen niet het gehele jeugdplan in deze mail delen. Eind juni is deze wel inzichtelijk voor wie dat wil.

We zijn van mening dat we met het doorvoeren van alle onderstaande wijzigingen komend seizoen een beter en gevarieerder aanbod aan trainingen aan kunnen bieden dan voorgaande seizoenen en dat we iedereen op zijn/haar niveau goede en vooral leuke trainingen aan kunnen bieden.

Mochten er vragen of opmerkingen zijn over de opzet die hieronder volgt, dan is er mogelijkheid tot een gesprek om hierover van gedachten te wisselen. De gesprekken zijn op onderstaande dagen, bij interesse kan er in overleg een afspraak ingepland worden.

Donderdag 8 juni 10:00 tot 12:00 of 16:00 tot 18:00

Dinsdag 13 juni 10:00 tot 12:00 of 18:00 tot 19:00

Donderdag 15 juni 10:00 tot 12:00 of 16:00 tot 18:00

Mail naar [email protected]

Met vriendelijke groet, Marc Materek Nick Bello Tim Kühr

Sportmaat Unicef Rabobank Pouwrent