Menu

 Door Lisette Kruit

GHBS doet mee aan Poiesz jeugd sponsoractie!

GHBS doet mee aan de Poiesz Jeugd sponsoractie! Bij elke €10,- euro aan boodschappen (exclusief statiegeld) krijgen Poieszklanten een Jeugd sponsormunt. Daarnaast kunnen klanten munten ontvangen bij aankoop van speciale Jeugd sponsoraanbiedingen. Gun de club dus iets moois en doe je boodschappen bij de Poiesz!

 

Hoeveel Jeugd sponsormunten kun je ontvangen?

Met de Jeugd sponsoractie kun je aan de hand van de volgende manieren Jeugd sponsormunten verzamelen:

  • 10 Jeugd sponsormunten bij de wekelijkse Super Jeugd Sponsor Aanbieding
  • 5 Jeugd sponsormunten bij wekelijks 9 speciale Jeugd Sponsor Aanbiedingen
  • 15 Jeugd sponsormunten bij de speciale bakkerijaanbieding die de hele week geldig is
  • 1 Jeugd sponsormunt bij aankoop van een sponsorproduct dat niet in de aanbieding is (in totaal zijn er ca. 80 sponsorproducten)
  • 1 Jeugd sponsormunt bij iedere €10,- euro aan boodschappen (excl. statiegeld).

 

Lever je munten in

In Poiesz Helpman staat een display met kokers. Een van deze kokers is verbonden aan GHBS. Hoe meer Jeugd sponsormunten in onze koker terechtkomen, hoe hoger het sponsorbedrag is dat wij ontvangen! Doe jij je boodschappen bij een andere Poiesz? Geen probleem! Neem je munten mee naar GHBS of Kardinge en lever ze daar in bij je trainer of in de daarvoor ontworpen muntenbus.

 

GHBS kan 500 extra Jeugd sponsormunten winnen

Naast de Jeugd sponsormunten die we ontvangen middels de boodschappen, kunnen we 500 extra munten verdienen door op onze club te stemmen! Klik HIER en stem op GHBS. De 50 clubs met de meeste stemmen ontvangen 500 Jeugd sponsormunten extra.

 

 

 

Sportmaat Unicef Rabobank Pouwrent