Menu

 Door Lisette Kruit

GHBS Familietoernooi: jouw droomberoep

Op 22 juni aanstaande vindt alweer de zesde editie van het GHBS Familietoernooi plaats. Middels dit bericht willen wij jullie graag uitnodigen om deel te nemen aan dit fantastische toernooi. Er kan gehockeyd worden in de altijd fanatieke prestatiepoule, maar mocht je het wat rustiger aan willen doen, dan is er ook nog de recreatiepoule.

In beide poules wordt er gestreden om een prachtige beker! De hele dag kun je genieten met je familie en vrienden van de zon, hockey en natuurlijk wat drankjes. Verder bieden wij ook een heerlijke lunch en diner aan. Aansluitend op het toernooi zal er ruimte zijn voor wat danspasjes en een drankje in het clubhuis. Kortom, zorg dat je snel een team bij elkaar hebt zodat je je kan inschrijven. Inschrijven kan via het volgende INSCHRIJFFORMULIER.

Het thema van dit jaar is: jouw droomberoep! Kom met je team verkleed als paaldanser, chirurg, astronaut of wat je droombaan dan ook mag zijn. Trommel je broers en zussen op, bel je opa en oma, schrijf een brief naar je ooms en tantes, whatsapp je ouders, dm je matties en save the date!

Wij hopen je 22 juni te kunnen verwelkomen op GHBS!

Vriendelijke groet,

Namens de familietoernooicommissie,

Ward Schrotenboer
Chris Stuut
Rutger Boelema

Sportmaat Unicef Rabobank Pouwrent