Menu

 Door Lisette Kruit

GHBS verwelkomt ArboNed als nieuwe sponsor

Wij zijn erg blij met onze nieuwe sponsor ArboNed! Je kan ArboNed terugzien op het doek achter de goals op veld 2 en 3, maar ook op de website van GHBS en op het beeldscherm in het clubhuis. Graag stellen zij zichzelf even voor.

 

Sinds 2018 is ArboNed trotse sponsor van GHBS. Kerndoel van ArboNed is de mensen die in het midden- en kleinbedrijf (mkb) werken gezonder en vitaler te maken. We zijn vanuit onze vestigingen in de regio bovendien nauw betrokken bij de lokale samenleving. Naast het ondersteunen van alle sportieve activiteiten van GHBS, kunnen we dankzij onze samenwerking nog meer medewerkers in het mkb enthousiasmeren voor sportactiviteiten, een essentieel onderdeel voor een gezond en vitaal (werkend) leven.

 

Over ArboNed

Dagelijks staat ArboNed klaar voor 61.500 werkgevers en ruim 600.000 werknemers. Wij verlagen verzuim, minimaliseren arbeidsrisico’s en zorgen voor gezonde, gemotiveerde en competente medewerkers. Want met vitale mensen kunnen ondernemers hun doelen realiseren en hun ambities waarmaken, kortom GEZOND ONDERNEMEN.

 

Kijk voor meer informatie op www.ARBONED.nl.

Unicef Rabobank Twin Seasons Pouwrent