Menu

 Door Lisa Zwiers

GHBS verwelkomt een nieuwe sponsor: Gallagher Translations

Gallagher Translations… voor als u wilt scoren met Engels!

 

Gallager Translations levert vertaaldiensten Engels, met een focus op onderwijs en overheid. Eigenaar en oprichter Annelies Gallagher onderscheidt zich door kwaliteitsvertalingen, 24/7 bereikbaarheid, persoonlijke benadering en snelle service.

Bij Gallagher Translations krijgt u een vertaling met een native touch en de juiste tone-of-voice.

 

Engels is tweede natuur voor Annelies. Zij groeide er mee op. Als kind woonde zij in Amerika. Later deed zij de Internationale School in Wenen. Aan de Rijksuniversiteit Groningen voltooide zij haar opleiding met American Studies. Deze schat aan ervaring maakt dat Gallagher Translations, samen met een aantal topcollega’s, vloeiend vertaalwerk levert. Onder meer de gemeenten Groningen, Assen en Zwolle, Noordhoff Uitgevers, het Prins Claus Conservatorium, Bavaria (Swinkels Family Brewers) en Asito weten de vertaaldienst te vinden.

 

Het hockeyveld is overigens ook vertrouwd terrein. Annelies begon ooit als enthousiaste mini bij HC Winsum. Nu is ze trouwe supporter van J6E1, waarin haar zoontje en zijn maatjes vol overgave spelen. Ze is lid van de jongste jeugdcommissie en sinds kort dus sponsor van GHBS.

 

Meer weten? Of heeft u een vertaalklus? Ga vooral even naar de website: www.gallaghertranslations.nl of bel: 06-12434176

Sportmaat Unicef Rabobank Pouwrent