Menu

 Door Lisette Kruit

GHBS verwelkomt Zeker® als nieuwe sponsor

Wij zijn erg blij met onze nieuwe sponsor ZEKER®! Je kan ZEKER® terugzien op het bord langs het hoofdveld, maar ook op de website van GHBS en op het beeldscherm in het clubhuis. Graag stellen zij zichzelf even voor.

 

Mijn naam is Mirjam Boerhof en vier jaar geleden heb ik ZEKER® detachering & Outplacement opgericht. Samen met mijn compagnon Bob Vereijken runnen wij sinds kort ons bedrijf vanuit het mooiste pand van Groningen, De Scholtenskoepel. ZEKER® detacheert hoger opgeleid personeel richting gemeenten in Noord- en Midden Nederland. Wij zetten de expertise van professionals die bij ons in dienst zijn in, maar we werken ook regelmatig met ZZP-ers. Naast detacheren bieden wij organisaties en medewerkers ook buiten de non-profit sector outplacement oplossingen. Een passend outplacementtraject is vaak een oplossing voor alle partijen.

 

Wanneer je als lid van GHBS stage en/of werkervaring hebt bij een gemeente komen wij graag met je in contact om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Leuke vacatures en mogelijkheden voor dienstverbanden hebben we dan ook in overvloed. Dit geldt ook wanneer je buiten de overheid werkzaam bent en je samen met je werkgever besloten hebt te kijken naar mogelijkheden buiten je huidige organisatie. Wij gaan dan graag met jou en je werkgever in gesprek en kijken dan welk traject op maat passend zou zijn.

 

Waarom GHBS? Bob en ik zijn beide ‘oud’ hockeyers, we wagen ons zo nu en dan nog eens aan een potje bij de bedrijvencompetitie en hebben om die reden nog steeds affiniteit met de sport en de gezelligheid er omheen. We worden regelmatig door andere sportverenigingen benaderd maar als oud lid van GHBS, en ook de persoonlijke vraag om te sponsoren vanuit Heren 1, was de keuze voor GHBS snel gemaakt!

 

Wil je ook sponsor worden van GHBS? Neem dan contact op met de sponsorcommissie via sponsor@ghbs.nl. Ook kan je vrijblijvend meer informatie opvragen over de sponsormogelijkheden via dit e-mailadres.

 

 

Unicef Rabobank Twin Seasons Pouwrent