Menu

 Door Lisette Kruit

GHBS veteranen zoeken nieuwe teamgenoten!

Ben jij 35 jaar oud (of ouder) en lijkt het je leuk om weer te gaan hockeyen? Ben jij toe aan de overstap van de senioren naar de veteranen? Of sta je langs de lijn bij jouw zoon of dochter en begint het hockeybloed (weer) te borrelen? Meld je dan aan voor een van de twee veteranenteams van GHBS!

GHBS heeft op dit moment twee veteranenteams die beide uitkomen in de reserve Hoofdklasse van de veteranencompetitie. Veteranen A wil volgend jaar in de top van deze competitie meehockeyen en is daarom op zoek naar nieuwe spelers. Ook veteranen B is op zoek naar nieuwe teamgenoten.

Fanatiek hockeyen en gezelligheid staan hoog in het vaandel bij beide teams. Iedere donderdag wordt er gezamenlijk getraind. Wanneer de donderdag niet binnen de mogelijkheden valt, is het ook mogelijk om op de maandagavond te trainen met een andere groep. Na de training drinken we nog een drankje in het clubhuis.

Ontvang jij graag meer informatie of wil je (vrijblijvend) een keertje meetrainen om te kijken of veteranenhockey iets voor jou is? Neem dan contact op met de aanvoerders van veteranen A via h.j.ter.horst@umcg.nl of veteranen B via Ludo.raedts@gmail.com of met de elftalcommissie via elftalcie@ghbs.nl.

Sportmaat Unicef Rabobank Pouwrent