Menu

 Door Lisette Kruit

GHBS zoekt nieuwe penningmeester en materialencommissie

Ben jij in voor een leuke en leerzame nieuwe uitdaging? Dan is bestuurslid of commissielid bij GHBS misschien wel iets voor jou! GHBS is op zoek naar een nieuwe penningmeester voor het bestuur en nieuwe leden voor de materialencommissie.

Met spoed zijn wij op zoek naar een penningmeester voor het bestuur van GHBS!

 

Als penningmeester van GHBS heb je een uitdagende verantwoordelijkheid, waar je wat tijd in moet steken en veel voldoening uit kunt halen. En het is een functie die beslist goed staat op je cv!

 

Er gaat ongeveer een half miljoen euro per jaar om binnen onze vereniging. We moeten dat zorgvuldig besteden en gebruiken om zoveel mogelijk hockeyplezier mogelijk te maken. We staan daarbij voor grote opgaven, zoals de opwaardering van ons clubhuis, die zo hard nodig is. De penningmeester speelt een centrale rol in de vaststelling van het beleid en de uitvoering van deze zaken.

 

Als penningmeester ben je lid van het bestuur en werk je samen met de mensen die de boekhouding, de ledenadministratie en de incasso doen. Daarnaast onderhoud je contacten met de gemeente en andere externe partijen.

 

Ben jij geïnteresseerd in de functie van penningmeester? Neem dan contact op met Peter Doting ([email protected]), de aftredende penningmeester, of een van de andere leden van het bestuur (raadpleeg onze site voor de contactgegevens van de overige bestuursleden).

 

Met spoed zijn wij op zoek naar leden voor de materialencommissie!

 

Voor de materiaalcommissie zoekt GHBS met spoed 2 of meer vrijwilligers. De materiaalcommissie houdt zich bezig met het beheer, het onderhoud en de inkoop van het hockeymateriaal van GHBS. Denk hierbij aan o.a. hockeyballen, hesjes, pionnen en keepersspullen.

 

Het is een uitdagende en zeer belangrijke functie binnen GHBS, immers; zonder trainingsmateriaal geen training, zonder uitgeruste keepers geen team en zonder teams geen GHBS! Overdracht en begeleiding kan dit seizoen nog door Anna Holtman, die de taken van materiaalcommissaris jarenlang uitstekend heeft ingevuld.

 

Heb je interesse? Geef je dan op via Roderik Krooneman via [email protected] of spreek iemand van het bestuur aan.

Sportmaat Unicef Rabobank Pouwrent