Menu

 Door Harrie ter Reegen

GHBS zoekt nieuwe penningmeester

Ben jij onze redder in nood, heb jij affiniteit met cijfers en hou jij van overzicht? Met spoed zijn wij op zoek naar één of meerdere penningmeester(s) voor het bestuur van GHBS! Wanneer er aan de start van het nieuwe seizoen geen opvolger is, heeft dit grote gevolgen voor de club en ook voor jou.

 

Als penningmeester van GHBS heb je een fijne verantwoordelijkheid, waar je wat tijd in moet steken en veel voldoening uit kunt halen. En het is een functie die beslist goed staat op je cv!

 

Er gaat ongeveer een half miljoen euro per jaar om binnen onze vereniging. We moeten dat zorgvuldig besteden en gebruiken om zoveel mogelijk hockeyplezier mogelijk te maken. Als penningmeester ben je lid van het bestuur en werk je samen met de mensen die de boekhouding, de ledenadministratie en de incasso doen. Daarnaast onderhoud je contacten met de gemeente en andere externe partijen.

 

Ben jij geïnteresseerd in de functie van penningmeester? Neem dan contact op met Peter Doting (penningmeester@ghbs.nl), de aftredende penningmeester, of een van de andere leden van het bestuur (raadpleeg onze site voor de contactgegevens van de overige bestuursleden). Ook zoeken wij nog algemene bestuursleden en zijn alle portefeuilles bespreekbaar.

Sportmaat Unicef Rabobank Pouwrent