Menu

 Door secretaris

Goed nieuws! Aanleg veld 5 en vervanging veld 2

In opdracht van de gemeente Groningen gaat het bedrijf CSC/Ten Cate Group, op 25 mei, beginnen met het aanleggen van een nieuw zandveld. Locatie: achter veld 4 op de plek van een honkbalveld dat inmiddels al is weggehaald. Die uitbreiding naar een 5e veld is echt nodig, aangezien we qua velden al tijden wat “krap in ons jasje zitten”. We zijn veel dank verschuldigd aan de gemeente Groningen die uiteindelijk de extra middelen voor de aanleg beschikbaar heeft gesteld.

Daarnaast wordt ook het inmiddels versleten semi-waterveld (veld 2) rechts naast het clubhuis vervangen. Er komt op die plek een spiksplinternieuw waterveld, vergelijkbaar met onze huidige 2 watervelden. Start renovatie van het veld: 2 juni.

De werkzaamheden aan beide velden zullen de hele zomer doorgaan, zodat we ze rond 1 september in gebruik kunnen nemen. Op tijd dus voor het nieuwe seizoen!

Met 5 velden; 3 water, 1 semi en 1 zand denken we een perfecte mix te hebben voor al onze leden en zijn we goed toegerust op de toekomst.

Sportmaat Unicef Rabobank Pouwrent