Menu

 Door Lonneke Hoekstra

Gratis Basisopleiding Trainen en Coachen

 

Beste trainers en coaches van de jeugd!!

 

De KNHB gaat samen met GHBS de Basisopleiding Trainen en Coachen aanbieden. De cursus bestaat uit twee bijeenkomsten van 2,5 uren. De eerste avond is op dinsdag 13 november en de tweede avond op dinsdag 20 november van (19.30 uur t/m 22.00 uur). De opleiding wordt verzorgd door docenten van de KNHB.

 

Bijeenkomst 1 wordt onder meer verzorgd door Joost van Geel (prestatiemanager van de KNHB). Als prestatiemanager is Joost verantwoordelijk voor de nationale jeugdteams t/m Jong Oranje. Joost heeft veel ervaring in het coachvak, zo is hij onder meer coach geweest van Dames1 Kampong en Nederlandse Dames Zaalhockey.

 

Bijeenkomst 2 wordt verzorgd door Sietske Geerards (hoofdcoach dames1 Quick Stick). Sietske heeft haar eigen hockeyschool en is gespecialiseerd in het opleiden en begeleiden van trainers en coaches. Twee docenten die hun sporen in de hockeywereld hebben verdiend en garant staan voor een zeer leerzame cursus.

 

Hierbij het programma van workshop 1:

 

  • Visie op ontwikkeling van hockeyers;
  • Leeftijd- en typische kenmerken;
  • Beginsituatie;
  • Wat is verantwoord training geven en coachen?
  • Veiligheid, en;
  • Opdrachten.

 

Nieuwsgierig naar het programma van workshop 2, gebruik dan de volgende link.

 

(Gratis) Basisopleiding Training geven en Coachen

 

Meldt je zo snel mogelijk aan voor deze cursus, want vol = vol. Er is maximaal plaats voor 40 deelnemers. De uiterlijke datum om je aan te melden is vrijdag 12 oktober. En niet geheel onbelangrijk, de opleiding wordt gratis aangeboden!!

 

Informatie over de locatie volgt later. Mocht je nog vragen hebben, dan ben ik bereikbaar via mail of telefoon.

 

Hartelijke groet,

 

Sybrand Adema
Technisch Manager Jeugd GHBS
M. 06 – 24 46 88 51

Sportmaat Unicef Rabobank Pouwrent