Menu

 Door secretaris

Grote Clubactie

De Grote Clubactie staat weer voor de deur. De afgelopen seizoenen hebben we veel geld opgehaald en dat is natuurlijk hartstikke mooi voor de club! Ook dit jaar gaan we GHBS weer steunen. Een lot kost €3,00 en van de opbrengst gaat 80%, oftewel €2,40 per lot, naar GHBS.

 

We gaan proberen het record van 2018 te verbeteren. In 2018 hebben we met elkaar 3.112 loten verkocht en dit jaar is het doel meer dan 8.000 euro. Dat staat gelijk aan 3.333 loten. Wij hebben er alle vertrouwen in dat dit gaat lukken, ook omdat we nu voor het eerst online loten kunnen verkopen.

 

Alle jongste jeugd-teams (F, E6 en E8) en de D- en C-junioren gaan langs de deuren.We hebben voor de winnende teams de volgende prijzen:

– 1ste teamprijs: een teamuitje naar Bounz;
– 2e teamprijs: een bezoekje aan de MC Donalds met je je hele team na een uitwedstrijd;
– 3e teamprijs: een gastrol voor je team bij een thuiswedstrijd van Heren 1 of Dames 1 van GHBS

 

Voor de best verkopende spelers liggen de onderstaande prijzen te wachten:

– 1ste prijs: een hockeystick;
– 2e prijs: een hockeytas;
– 3e prijs: een bidon en handschoentje.

 

De prijzen worden op zaterdag 21 november aan de winnende teams en spelers uitgedeeld. Spelers t/m de C-jeugd ontvangen voor ieder verkocht lot €0,30.

 

Wij vragen jullie allemaal om een steentje bij te dragen. Dit jaar is het ook mogelijk om digitaal loten te kopen/verkopen. Dat kan m.b.v. onderstaande QR-code en/of link. Het zou mooi zijn als we via deze weg veel extra loten kunnen verkopen. Vanaf zaterdag 19 september gaat de actie/verkoop van start.

 

Veel succes!
https://clubactie.nl/lot/ghbs-groningen/402959
Sportmaat Unicef Rabobank Pouwrent