Menu

 Door Lisette Kruit

Grote Clubactie gaat weer van start!

Iedereen kan ook dit jaar zijn of haar (letterlijke) steentje bijdragen aan de bouw van het nieuwe GHBS-clubhuis! GHBS doet namelijk weer mee aan de Grote Clubactie! In deze mail introduceren wij de Clubactie en leggen we uit wat dat voor u en de andere GHBS-leden betekent. Ieders hulp wordt zeer gewaardeerd.

Wat is de Grote Clubactie?
De Grote Clubactie is een landelijke loterij waar verenigingen extra inkomsten mee kunnen werven. Ieder jaar doen verschillende verenigingen mee om geld in te zamelen. Ook dit jaar doet GHBS mee om extra inkomsten te genereren. Raadpleeg voor meer informatie over de Grote Clubactie de volgende LINK.

Waar doen we het allemaal voor?
Met de komst van een nieuw clubhuis heeft GHBS veel geld nodig. De Grote Clubactie gaat GHBS hopelijk een stapje dichterbij dit bedrag brengen om het nieuwe clubhuis te kunnen realiseren. Voorafgaand aan de Grote Clubactie is er door het bestuur en de sponsorcommissie het streven opgesteld om samen met u het fantastische bedrag van €8.000 euro op te halen. Vorig jaar waren we de grootste stijger, laten we onszelf dit jaar overtreffen!

Na vervolgens enkele kosten hiervan af te trekken (aanschaf van de loten en verschillende prijzen voor de lotenverkopers) zal deze opbrengst volledig naar het nieuwe clubhuis gaan. Helpen u en uw kinderen ons mee om dit doel te behalen?

Hoe gaat het in z’n werk?
In het weekend van week 36 (7 en 8 september) liggen voor de F-, E-, D- en C-jeugd de loten in enveloppen achter de bar klaar. Managers kunnen deze enveloppe ophalen en de boekjes vertrekken aan de teamleden. De B- en A-jeugd mogen samen met de senioren een boekje achter de bar vandaan halen en de loten in dit boekje verkopen.

Iedereen mag met ingang van zaterdag 14 september de loten verkopen. Misschien willen opa en oma, ooms en tantes, de buren, vrienden van de familie en andere bekenden een lot kopen en daarmee een bijdrage leveren aan de bouw van het nieuwe GHBS-clubhuis. Is het boekje binnen de kortste tijd al vol? Niet getreurd, nieuwe boekjes liggen klaar achter de bar op GHBS! Loten kunnen verkocht worden tot het weekend van 12 en 13 oktober. Graag tijdens dit weekend of daaraan voorafgaand de boekjes weer inleveren op GHBS in de enveloppe. Vervolgens zullen de verkochte loten verwerkt worden door andere GHBS-leden.

Wat is een loterij zonder GHBS-prijzen?
Voor de F-, E-, D- en C-jeugd lotenverkopers is er een prijs te winnen: een teamuitje!

Daarnaast krijgen deze jeugdleden (F t/m C) weer 30 eurocent per verkocht (en geregistreerd) lot. Zo verdienen zij ook een leuk zakcentje met de verkoop van de loten!

We hopen dat we met de Grote Clubactie een flinke stap kunnen zetten in de financiering van het nieuwe clubhuis!

Sportmaat Unicef Rabobank Pouwrent