Menu

 Door Lisette Kruit

Grote Club(huis)actie in september en oktober

Iedereen kan zijn of haar (letterlijke) steentje bijdragen aan de bouw van het nieuwe GHBS-clubhuis! GHBS doet namelijk mee aan de Grote Clubactie! Ieders hulp wordt zeer gewaardeerd.

 

Wat is de Grote Clubactie?

De Grote Clubactie is een landelijke loterij waar verenigingen extra inkomsten mee kunnen werven. Ieder jaar doen verschillende verenigingen mee om geld in te zamelen. Ook dit jaar doet GHBS mee om extra inkomsten te genereren. Raadpleeg voor meer informatie over de Grote Clubactie de volgende LINK. Loten kosten €3,00 euro per stuk, waarvan maar liefst €2,40 euro naar GHBS gaat!

 

Waar doen we het allemaal voor?

Met de komst van een nieuw clubhuis heeft GHBS veel geld nodig. De Grote Clubactie gaat GHBS hopelijk een stapje dichterbij dit bedrag brengen om het nieuwe clubhuis te kunnen realiseren. Voorafgaand aan de Grote Clubactie is er door het bestuur en de sponsorcommissie het streven opgesteld om samen met u het recordbedrag van €12.000 euro op te halen. Na vervolgens enkele kosten hiervan af te trekken (aanschaf van de loten en verschillende prijzen voor de lotenverkopers) zal deze opbrengst volledig naar het nieuwe clubhuis gaan. Helpen jullie ons mee om dit doel te behalen?

 

Hoe gaat het in z’n werk?

In week 36 (3 t/m 9 september) worden de lotenboekjes aan de teams ter beschikking gesteld via de managers of aanvoerders. Zij zullen in het weekend van 8 en 9 september een enveloppe met daarin de boekjes van het team ophalen en voor of na de wedstrijd de boekjes uitdelen. Teamgenoten die helaas niet aanwezig zijn, zullen hun boekje op de eerst volgende training krijgen. Vervolgens mag iedereen vanaf zaterdag 15 september de loten verkopen. Misschien willen opa en oma, ooms en tantes, de buren, vrienden van de familie en andere bekenden een lot kopen en daarmee een bijdrage leveren aan de bouw van het nieuwe GHBS-clubhuis. Is het boekje binnen de kortste tijd al vol? Niet getreurd, nieuwe boekjes liggen klaar achter de bar op GHBS! Loten kunnen verkocht worden tot het weekend van 13 en 14 oktober. Graag tijdens dit weekend of daaraan voorafgaand de boekjes weer inleveren op GHBS. Vervolgens zullen de verkochte loten verwerkt worden door andere GHBS-leden.

 

Wat is een loterij zonder GHBS-prijzen?

Voor de GHBS-lotenverkopers zijn er ook verschillende prijzen te winnen. Het team dat de meeste loten verkoopt wint een gaaf teamuitje naar JUMP XL GRONINGEN! Daarnaast mag het GHBS-lid dat de meeste loten verkoopt, de eerste steen van het nieuwe clubhuis leggen! De prijsuitreiking vindt plaats in het weekend van 24 en 25 november. Verdere informatie over deze prijsuitreiking volgt later.

 

We hopen dat we met de Grote Clubactie een flinke stap kunnen zetten in de financiering van het nieuwe clubhuis! Heeft u nog vragen of opmerkingen? Schroom dan niet om contact op te nemen met de sponsorcommissie via sponsor@ghbs.nl!

Unicef Rabobank Twin Seasons Pouwrent