Menu

 Door Hans van Loenen

Heren 1 zondag 27 november

De eerste seizoenshelft zit er bijna op voor de meeste teams. Ik zal jullie even meenemen naar hoe het verloop bij ons (Heren 1) is gegaan.

Wij hebben een paar nieuwe spelers erbij dit jaar en zijn inmiddels al aardig op elkaar ingespeeld. Dit resulteerde in een verrassend goede seizoensstart. De eerste ZES, ja zes wedstrijden werden gewonnen. Tijdens deze wedstrijden zijn wij regelmatig op achterstand gekomen. Toch vonden wij kracht om hier weer bovenop te komen. Dit gebeurde ook in de 7e wedstrijd, we kwamen achter, kwamen terug en dachten het weer te flikken. Jammer genoeg trok de club uit Amstelveen aan het langste einde en verloren wij.

Na 10 wedstrijden te hebben gespeeld staan wij op 27 punten, 9 winsten en 1 verlies. Wat een flitsende start! Dit komt natuurlijk ook door onze fanatieke aanhang langs de lijn, te vergelijken met een kolkende kuip.
Aanstaande zondag staat Myra H1 op de planning een club uit Amstelveen die nog beter heeft gepresteerd dan wij. Nu liggen de clubs uit Amstelveen ons niet geweldig dus we kunnen jullie support enorm hard gebruiken. Hoe vet is het als we zondag samen met jullie kunnen schitteren en onszelf Herbstmeister kunnen noemen?!

Aanstaande zondag 27-11-2022, 14:45 belooft een bloedstollend spannende pot te worden met in ieder geval 1 team dat er vol voor wilt gaan. Wij hopen jullie hier ook te zien!

Als kers op de taart hebben wij ook nog een borrelplank actie. U kunt hem meenemen of gelijk opeten bij de wedstrijd. Deze zal voor 15 euro klaargemaakt worden voor u en ALLE winst hiervan gaat naar Unicef. Enige wat u hoeft te doen is voor zaterdag 12:00 een bericht via Instagram of Facebook naar ons te sturen.

Nu denk je alles al gehad te hebben voor een perfecte dag? Nou het wordt nog beter. Naderhand zal er een TD worden georganiseerd en kunnen er dus behoorlijk wat euforische dansjes worden gedaan.

Tot zondag! X Uw Heren 1

Sportmaat Unicef Rabobank Pouwrent