Menu

 Door secretaris

Herstart seniorentrainingen

Naar verwachting gaan vanaf maandag 18 mei de seniorentrainingen weer van start, met inachtneming van de 1,5m afstand. Wij kijken er net als jullie erg naar uit!

Let op: tot nu toe hebben we weinig aanmeldingen voor corona-verantwoordelijken binnengekregen. Zonder voldoende corona-verantwoordelijken kunnen er GEEN trainingen plaatsvinden! Klik hier voor taakomschrijving van de corona-verantwoordelijke.

Er zal worden getraind volgens het reguliere trainingsschema, maar natuurlijk gelden er bepaalde voorwaarden. Zie hiervoor de corona-spelregels en looproute. Hierin wordt aangegeven wat van een ieder wordt verwacht. We vragen jullie om dit goed door te nemen voor je het veld op gaat.

Het clubhuis en de kleedkamers blijven gesloten. Voor nood zijn er twee wc’s open bij de nieuwe kleedkamers. Verdere toelichting op gebruik van trainingsmaterialen en keepersspullen, is te vinden in de corona-spelregels.

Tips voor trainingen met 1,5m afstand zijn te vinden op de website van de KNHB:

https://www.knhb.nl/kenniscentrum/artikel/tips-voor-trainingen-voor-jeugd-tm-12-en-tm-18-jaar

Mochten je je willen aanmelden als corona-verantwoordelijke of heb je een vraag, dan kun je mailen naar senioren@ghbs.nl.

Sportmaat Unicef Rabobank Pouwrent