Menu

 Door Lisette Kruit

Hockeyclub GHBS hoogste stijger in provincie Groningen

De leden van GHBS in Groningen zorgden er dit jaar gezamenlijk voor dat hun club de hoogste stijger in de provincie Groningen werd.

GRONINGEN – De ene hockeyster verkocht in haar eentje meer dan 100 loten voor de Grote Clubactie en mag de eerste steen leggen. De anderen, senioren van GHBS in Groningen, krijgen een meter bier cadeau, omdat ze samen 72 loten verkochten. Verschil moet er wezen, maar de leden van GHBS in Groningen zorgden er dit jaar gezamenlijk wel voor dat hun club de hoogste stijger in de provincie Groningen werd. Goed voor 3.112 loten, voor de clubkas een extra bijdrage dus van dik 7.500 euro tegenover 2.400 euro het jaar daarvoor. De hockeyers lieten met deze verkoop een geweldige groei zien. Een ‘topprestatie’, aldus de enthousiaste vereniging.

Een meter bier en de eerste steen
Yvette Wiltjer, jong lid van team M8E4, verkocht in haar eentje meer dan 100 loten. Haar team was met 200 loten ook het beste van alle jongste deelnemers. Yvette mag als beloning voor haar grote inzet de ‘eerste steen’ leggen voor het nieuwe clubhuis. ‘Een hele grote eer’. Bij de junioren ging de prijs voor beste verkopers naar meisjes D1. De beide winnende teams mogen een dagje uit. Ze krijgen een reisje naar indoor trampolinepark JumpXL aangeboden door de club. Ook de veteranen van GHBS zetten dit jaar hun beste beentje voor. Veteranen B verkochten gezamenlijk 72 loten. Naast AA-hesjes mogen ze zich de komende weken buigen over een meter bier, bij alle thuiswedstrijden.

Lees het volledige artikel op de website van de Grote Clubactie.

Unicef Rabobank Twin Seasons Pouwrent