Menu

 Door secretaris

Informatie teamindeling selectielijn seizoen 2020-2021 GHBS  

Nu we de “Corona-leegte” achter ons hebben gelaten en weer het veld op mogen, komen er meer en meer vragen over de invulling van de teams van volgend seizoen. Dit is meer dan begrijpelijk en we hebben ons als vereniging ook genoodzaakt gezien om het een en ander aan te passen aan de selectieprocedure.

Tijdens de hockey-vrije periode door Corona zijn zowel de trainers als de prestatiemanager van GHBS al bezig geweest met het evalueren van de eerste seizoenshelft en het kijken naar de inrichting van volgend seizoen. Daarbij hebben de trainers ook hun spelers en speelsters geëvalueerd. De komende periode gaan wij verder met het bekijken van alle spelers en speelsters om zo vanuit de samenwerking tussen nieuwe coach, huidige coach en prestatiemanager een indeling te maken op basis van niveau en potentie.

We zullen vasthouden aan het beleid en geen selectietrainingen houden. Wel zullen we naar mogelijkheden zoeken om in de nieuwe teamsamenstellingen te gaan trainen. Dit zal echter pas na 13 juni kunnen, dan is er ruimte op de velden en in het trainingsschema. Deze trainingen worden ingevuld door met grotere groepen te gaan trainen; de zogeheten trainingsgroepen. Hierdoor kunnen we alle twijfel die door de Corona-periode is ontstaan, wegnemen. Indien dit niet nodig is kiezen we er als club voor om zo snel mogelijk duidelijkheid te geven. Teams die al eerder compleet zijn, kunnen na 13 juni ook nog doortrainen. Informatie over het doortrainen en bijbehorende tijden en data zullen t.z.t. gecommuniceerd worden door de nieuwe trainer/coaches.

Belangrijk: de teams worden 13 juni bekendgemaakt. Indien het dan voor bepaalde teams nog niet duidelijk is wat de precieze samenstelling zal zijn, zullen de betrokkenen hierover geïnformeerd worden.

Bij eventuele vragen kan er gemaild worden naar Nick Bello: n_bello60@hotmail.com

Sportmaat Unicef Rabobank Pouwrent