Menu

 Door Lisette Kruit

Informatie werkzaamheden op Sportpark Corpus den Hoorn

In de komende periode vinden er werkzaamheden plaats op het voorterrein van het Sportpark Corpus den Hoorn. Het terrein waarop het TopsportZorgcentrum wordt gebouwd wordt bouwrijp gemaakt. Tevens wordt de parkeerplaats heringericht. Hierbij ontvangt u meer informatie over de werkzaamheden.

 

Start werkzaamheden: dinsdag 18 april 2017
Einde werkzaamheden: dinsdag 30 mei 2017

 

Er blijven altijd 200 parkeerplaatsen beschikbaar, de toegang tot het sportpark blijft zoals normaal en de aannemer zorgt voor voldoende veiligheidsmaatregelen tijdens de werkzaamheden.

 

Voor het parkeren in de weekenden wordt tijdens deze periode een extra mogelijkheid geboden. Bezoekers van het sportpark kunnen dan ook gebruik maken van het personeelsparkeerterrein van het Martini Ziekenhuis. De entree van dit terrein is aan de Laan Corpus den Hoorn. Het gaat om de volgende weekenden:
22/23 april
29/30 april
6/7 mei
13/14 mei
20/21 mei

 

Bezoekers aan het sportpark worden vriendelijk verzocht zich te melden bij de intercom bij de slagbomen, waarna toegang tot het terrein wordt verleend. Ook bij het verlaten van het terrein dient men zich te melden bij de intercom.

 

Het personeelsparkeerterrein van het Martini Ziekenhuis is vanaf volgend sportseizoen ook beschikbaar in de weekenden voor de bezoekers van het sportpark.
Hieronder kunt u zien waar het personeelsparkeerterrein zich precies bevindt.

Sportmaat Unicef Rabobank Pouwrent