Menu

 Door Hans van Loenen

Klankbordgroep prestatie GHBS

Beste ouder/verzorger,

De prestatielijn van GHBS is constant in ontwikkeling en het doel is om de komende jaren stappen te blijven maken in niveau, maar ook op het gebied van beleving en professionaliteit. Hiervoor wordt er achter de schermen door de technische mensen hard gewerkt en worden verschillende projecten en initiatieven opgestart om onze spelers en speelsters zo goed mogelijk uit te dagen en te begeleiden.

Een van deze initiatieven is het opzetten van een klankbordgroep; binnen deze groep wordt meegedacht, bevraagd, geadviseerd en draagvlak gecreƫerd binnen de vereniging. Deze groep is een wens van de club om het aanbod te verbeteren en al in een vroeg stadium projecten en initiatieven te testen om vervolgens eventuele kinderziektes vroegtijdig op te sporen en aan te passen.
Voor deze klankbordgroep zoeken wij beschouwende en kritische enthousiastelingen die afstand kunnen nemen van hun rol als ouder, om de processen binnen de jeugdselectie en de aansluiting daarop te bekijken en daarin mee te kunnen denken. Dit seizoen zullen we ongeveer 3 keer bij elkaar komen onder begeleiding van Pauline van Loenen en Nick Bello.
Heb jij zin om de vereniging en de prestatielijn te ondersteunen en denk je graag mee? Stuur dan een mail met personalia en motivatie naar; prestatiemanager@ghbs.nl

Sportmaat Unicef Rabobank Pouwrent