Menu

 Door Hans van Loenen

Laatste nieuws corona

Met de persconferentie van woensdag 20 januari 2021 zijn opnieuw de maatregelen aangescherpt. Wij als bestuur volgen het nieuws op de voet en houden de regels aan die zowel de Rijksoverheid als de KNHB verkondigen. Buiten sporten is voor jeugdspelers onder de 18 jaar toegestaan en senioren mogen in vaste 2-tallen op 1,5m trainen. Echter hebben we vanaf zaterdag 23 januari te maken met een avondklok.

Omdat we iedereen de gelegenheid tot trainen willen geven, kan dat betekenen dat sommige jeugdteams vanaf volgende week aangepaste trainingstijden hebben. De teams die dit betreft worden daarover geïnformeerd.

Seniorenteams die willen trainen, dienen vanaf nu een trainingsveld te reserveren via de website (in ieder geval voor de periode tot 10 februari). Let op; met de avondklok is trainen na 20.30u niet toegestaan! Als extra mogelijkheid kan op zondagen (vanaf 24 januari) tussen 11-17u per team een half veld gereserveerd worden (selectieteams een heel veld).

Over het herstarten van de competitie heerst voorlopig nog veel onduidelijkheid. Uiteraard berichten we hierover zodra we meer weten.

Namens het bestuur

Unicef Rabobank Twin Seasons Pouwrent